Com arribar

COM ARRIBAR


 

DES DE MANRESA i DES DE PUIGCERDÀ

En cotxe

Agafar la C-16 fins a la sortida VILADA-RIPOLL (primera sortida després de Berga, venint de Barcelona; darrera abans de Berga, venint de Puigcerdà) i seguir per la C-26 direcció Sant Llorenç de Morunys. Després d’un km, girar a la dreta per la BV-4243 direcció SANTUARI DE QUERALT- RASOS DE PEGUERA i tornar a fer-ho transcorreguts dos kilòmetres (trencant a mà dreta).

Seguir per la BV-4243 en aquesta direcció fins arribar al trencant passada la FONT NEGRA, on girarem direcció RASOS DE PEGUERA.

A 3 kms del trencant, a mà dreta hi trobem l’Ajuntament de Castellar del Riu.

RASOS DE PEGUERA

Seguim recte per la carretera BV-4243 durant 15 kms. (passem pel Restaurant Els Roures i pel Càmping Font Freda) fins arribar als Rasos de Peguera.

NUCLI D’ESPINALBET

ESPINALBET à Trencant a mà dreta a l’alçada del càmping Font Freda. Només s’autoritza l’accés amb vehicle de motor als veïns i residents.

SANTUARI DE CORBERA à Entrar pel trencant d’Espinalbet i agafar el carrer Sant Galderich, direcció la Torre d’Espinalbet i seguir 3 kms pel camí rural. Es recomana deixar el cotxe abans d’arribar-hi i finalitzar el recorregut a preu.

FONT FREDA à A l’entrada del càmping Font Freda, agafar el camí de terra durant un kms. Arribat al trencant, seguir pel camí de l’esquerra cap amunt i a 500 mtrs a la dreta trobarem la Font Freda.

PI DE LES TRES BRANQUES à Just després del Càmping Font Freda, prendre el trencant senyalitzat a mà esquerra. Seguir direcció Campllong, passar l’entrada d’aquesta finca i seguir uns 200 mtrs. Es recomana estacionar el cotxe abans de la finca Campllong o passat el pi de les tres branques i accedir-hi a peu.

NUCLI DE LLINARS

LLINARS à Llinars es troba a l’extrem oposat del nucli d’Espinalbet dins el terme municipal. Per accedir-hi, gafar la C-16 fins a la sortida VILADA-RIPOLL (primera sortida després de Berga) i agafar la C-26 direcció Sant Llorenç de Morunys. Després d’un km, girar a la dreta direcció SANTUARI DE QUERALT- RASOS DE PEGUERA.

Un cop s’arriba al trencant per pujar als Rasos de Peguera, no agafar-lo. Seguir recte direcció Sant Llorenç de Morunys durant 12 kms fins entrar al terme municipal de Guixers (Lleida). A dos kms agafar el trencant a mà dreta LLINARS – Càmping.

ESGLÉSIA DE SANT ISCLE à Un cop entrem al disseminat rural de Llinars, agafar el primer trencant a mà dreta just abans del càmping i seguir un km fins a l’església.

SANTUARI DE LA MARE DE DÉU DE LA MATA à Un cop entrem al disseminat rural de Llinars, agafar el primer trencant a mà dreta just després del càmping i seguir dos kms fins al santuari (camí forestal; no es recomana accedir-hi amb turisme).

 

En transport públic

DES DE BARCELONA

Opció 1 - Agafar el tren fins a Manresa. Enllaçar amb autocar cap a Berga (línia MANRESA-BERGA / www.alsa.es).

Opció 2 - Agafar autocar cap a Berga (línia BARCELONA-BERGA o BARCELONA-LLÍVIA/ www.alsa.es).

DES DE PUIGCERDÀ

Agafar la línia d’autobús LLÍVIA – BARCELONA (www.alsa.es), amb parada a Berga.

 

Un cop a Berga, en ambdós casos, agafar:

  • TAXI fins a la destinació desitjada: TAXIS CIUTAT DE BERGA (93.821.11.11); inclou taxis adaptats – TAXIS BERGA (93.821.08.21).
  • TRANSPORT A LA DEMANDA: sol·licitar i reservar servei de transport a la demanda per accedir al municipi (parada Ajuntament i restaurant Els Roures; més informació a https://mobilitat.bergueda.cat/linia/27).
Darrera actualització: 9.02.2022 | 14:44
Darrera actualització: 9.02.2022 | 14:44