SERVEIS - Consulta el DIBARÒMETRE 2021, amb la valoració dels serveis de l'Ajuntament i del municipi.

Dilluns, 21 de març de 2022 a les 00:00

La Diputació de Barcelona publica els resultats de l'enquesta sobre la percepció ciutadana del municipi, els serveis i l’administració dels ajuntaments de la província de Barcelona.

 

El projecte del DIBAròmetre s’emmarca en l’interès de la Diputació de Barcelona en copsar la percepció de la ciutadania de la província sobre el seu municipi i els serveis que ofereix el seu ajuntament, recollint informació sobre la valoració que en fa respecte aspectes com la transparència del seu ajuntament, els problemes que perceben com a més greus del seu municipi o quins serveis públics valoren millor i quins pitjor.

Amb el visor es fan públics els resultats disponibles pel 74% dels municipis de la província, d’una manera dinàmica i transparent facilitant la seva consulta i reutilització. Periòdicament i a mesura que es desplegui el projecte al llarg d’aquest 2022 s’actualitzaran els resultats visibles a través d’aquest nou visor interactiu.

Mitjançant aquesta iniciativa es busca recollir informació útil per a la millora de la presa de decisions, tant de la Diputació de Barcelona com dels propis ens locals, a través de la realització de prop de 34.000 enquestes entre el 2020 i el 2022 a tots els municipis de la província, exceptuant la ciutat de Barcelona.

Darrera actualització: 21.03.2022 | 15:06