OCUPACIÓ - La Generalitat oferta més de 600 contractes per a joves.

Dimecres, 1 de juny de 2022 a les 00:00

Nou programa del SOC de 10 mesos de durada dins el marc del Pla de Garantia Juvenil.

 

El SOC posa en marxa un nou programa de primera experiència professional que ofereix a persones joves desocupades una contractació en pràctiques de 10 mesos per treballar a la Generalitat de Catalunya i al seu sector públic.

Les persones contractades hauran de ser més grans de 16 i menors de 30 anys, estar desocupades i inscrites al SOC com a demandants d'ocupació. A més, hauran de complir els requisits per a formalitzar un contracte en pràctiques, entre d'altres, l'acreditació d'un títol universitari, de formació professional de grau mitjà, superior o equivalents, o un certificat de professionalitat.

Al Departament d'Interior, i en concret a l'àmbit territorial de la Catalunya Central, s'ofereixen fins a 17 places.

Podeu trobar més informació sobre aquest programa primera experiència professional, per tal que la feu arribar a les unitats del vostre ajuntament que gestionin aquests tràmits perqué en facin la difusió que considerin oportuna.

Pel que fa a la selecció, les oficines de treball facilitaran a les entitats contractants una relació de noms de les persones candidates per a cada lloc de treball que compleixen els requisits. A partir d'aquest llistat, l'entitat haurà de realitzar el procés de selecció garantint el principi de no discriminació per cap raó.

Les persones joves interessades han de dirigir-se a la seva oficina de Treball per tal d'incriure's al programa i fer totes les gestions necessàries.

 

Darrera actualització: 01.06.2022 | 14:43

Imatges