NOTA DE PREMSA - Informacions no oficials sobre projectes.

Dimarts, 5 de juliol de 2022

Amb motiu de recents informacions NO OFICIALS sobre la possible instal·lació d'un parc de plaques fotovoltaiques al terme municipal de Castellar del Riu, promogudes aquests darrers dies des de les xarxes socials, l'ajuntament vol manifestar:

  • A dia d'avui, no s'ha presentat cap projecte en ferm per dur a terme aquest tipus d'instal·lació amb plaques fotovoltaiques al municipi, tot i que diverses empreses s'han interessat en aquesta possibilitat.
  • Això no obstant, des de l'ajuntament es vol confirmar que el consistori sempre serà  contrari a qualsevol projecte que impliqui un impacte visual sobre el paisatge i sobre l'entorn del municipi, sigui del tipus que sigui. Per aquest motiu, des dels serveis tècnics s'ha contactat amb els serveis de l'Àrea d'Urbanisme de la Generalitat a la Catalunya Central a efectes de saber com procedir si alguna vegada es registrés algun projecte en aquest sentit.
  • L'ajuntament vol recordar, un cop més, que l'únic canal autoritzat per a difondre informacions oficials és el web municipal de Castellar del Riu (www.castellardelriu.cat), el Whatsapp corporatiu de l'ajuntament i el compte d'Instagram del consistori (ajuntament_castellardelriu). Aquests canals queden a disposició en cas que qualsevol veí o veïna desitgi fer-nos coneixedors de qualsevol informació que consideri d'interès o d'abast general.
Darrera actualització: 5.07.2022 | 08:56