INCENDIS - Presentat el Projecte de Franja Perimetral contra incendis de Castellar del Riu.

Diumenge, 18 de setembre de 2022

Ahir, dissabte 17, al Centre Cívic d'Espinalbet

Els propietaris del nucli d''Espinalbet van apropar-se al Centre Cívic per tal d'informar-se sobre el Projecte de Franja Perimetral de Baixa Combustió, elaborat pels tècnics de Diputació de Barcelona, que es posarà en marxa properament. 

L'alcalde, Adrià Solé, i el Regidor d'Obres, Cesc Cervantes, juntament amb els serveis tècnics i administratius del consistori van exposar els terminis, finançament i procediment amb què s'executarà i van respondre les preguntes i dubtes dels assistents.

L'objectiu és donar compliment a l'actual normativa en la matèria de la Generalitat de Catalunya i preveu una actuació inicial d'obertura (fins a 2024) i feines de manteniment biennal posteriorment.

La prioritat del govern és estar més protegits davant el risc d'incendis, especialment amb l'agreujament de les condicions climàtiques en època de major risc.

ES RECORDA ALS PROPIETARIS, que no obstant l'existència d'aquest projecte, a dia d'avui ja han de complir amb la normativa vigent, que podran consultar al díptic i documentació del menú de la dreta.

Darrera actualització: 19.09.2022 | 10:06