EDUCACIÓ - Nous ajuts escolars 2022-2023.

Dimecres, 27 d’abril de 2022

Ja es poden sol·licitar les beques menjador i de transport escolar del proper curs.

Les famí­lies dels alumnes del Berguedà  podran sol·licitar els ajuts de transport i menjador per al curs escolar 2022-2023 del 19 d'abril de 2022 al 13 de maig de 2022.

El Consell Comarcal del Berguedà  vol reforçar la via telemàtica per la sol·licitud de les beques i per aquest motiu innova i presenta e-BEQUES, la nova modalitat per millorar l'acompanyament en la tramitació de les beques de menjador i transport escolar a través de videotrucada.

Les sol·licituds es poden fer per via telemàtica a través de la web del Consell Comarcal del Berguedà amb el sistema de cita prèvia, des de la pagina web www.bergueda.cat, apartat cita prèvia, seleccionant beques de menjador i transport curs 22/23.

Un cop aquí, s'ha de seleccionar l'horari, als matins de dilluns a divendres i les tardes de dilluns a dimecres. Seleccioneu el mitjà d'atenció per videoconferencia i ompliu tots els camps amb les vostres dades. A continuació premeu "enviar".

La sol·licitud s'haurà realitzat amb èxit i rebreu la confirmació en el correu electrònic amb un enllaç de la plataforma ZOOM.

 

Darrera actualització: 27.04.2022 | 13:15