DIGITALITZACIÓ - L'Ajuntament consolida el procés de facturació electrònica dels seus proveïdors

Dilluns, 7 de març de 2022 a les 00:00

A partir del dia 19 de març de 2022 l'Ajuntament treballarà exclusivament mitjançant E-FACT.

Llei 25/2013, de 27 de desembre, d’Impuls de la Factura Electrònica i Creació del Registre Comptable de Factures al Sector públic, amb la qual s’obliga a les persones jurídiques proveïdores que hagin lliurat béns o prestat serveis  a l’Administració Pública a expedir i remetre la factura només en format electrònic i a la seva presentació a través d’un punt únic telemàtic d’entrada a partir del dia 15 de gener del 2015.

 

Amb motiu d’aquest canvi normatiu, i amb la voluntat d'acostar-nos a les noves formes de relació que utilitzen les tecnologíes i els procediments de la administració electrònica, ens posem a disposició dels proveïdors amb diferents eines per ajudar-los a posar en pràctica aquest procediment, donat que a partir del dia 19 de març de 2022 l’Ajuntament de Castellar del Riu ja no acceptarà cap factura que no es registri via E-FACT.

 

Què és E-FACT Catalunya?

És el punt general d’entrada de factures electròniques per a les Administracions Públiques catalanes. Tots els proveïdors, empreses o autonòms hauran de remetre les seves factures electròniques a través d’E-FACT Catalunya per tal que siguin gestionades per la pertinent administració catalana.

El format admès per E-FACT Catalunya és Facturae 3,2, amb obligatorietat d’especificar els codis DIR3.

 

Codificació del servei de destí de les factures.

Els codis DIR3 serveixen per diferenciar el servei a qui van adreçades les factures. Aquests codis varien en funció del servei amb qui heu fet la contractació.

Per això us demanem  que col.loqueu els codis DIR3 a les vostres factures, per tal que aquestes arribin automàticament al servei a qui correspongui la seva tramitació i ens permeti millorar-ne la gestió i reduir-ne els seus terminis de pagament.

 

CODIS DIR3 DE L’AJUNTAMENT DE CASTELLAR DEL RIU

  • NIF (CIF)ESP0804900I

Ctra. De Berga a Rasos de Peguera, km. 2,5

08618 Castellar del Riu

Barcelona

Mètode de lliurament de factures

eFACT Catalunya (Facturae 3.2)

  • Oficina comptable: L01080500
  • Òrgan gestor: L01080500
  • Unitat tramitadora: L01080500

 

  • Si utilitzeu l'aplicació Facturae, podeu visualitzar aquest video-tutorial que explica com definir els codis DIR3 i poder-los utilitzar al crear una factura:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=Wq_R50XtKkM&feature=emb_logo

  • Si utilitzeu l'aplicació B2Brouter, podeu visualitzar com enviar una factura visitant el seu web:

https://www.b2brouter.net/directory/es/9920/ESP0804900I/ajuntament-de-castellar-del-riu?l=ca

 

Darrera actualització: 09.03.2022 | 11:42