CULTURA - Josep Canudas fa donació del seu fons fotogràfic dels Geganters d'Espinalbet a l'ajuntament.

Dimarts, 6 de setembre de 2022

La col·lecció passarà a formar part de l'arxiu municipal i serà de consulta pública.

Josep Canudas, membre de la colla Gegantera dels Gegants d'Espinalbet durant molts anys, ha lliurat avui, dimarts 06 de setembre de 2022, la seva col·lecció personal de 12 àlbums de fotografies en paper de la Colla, que ha anat imprimint i organitzant al llarg dels darrers anys. Aquests volums també han anat acompanyats d'un quadre commemmoratiu de la trobada gegantera de Berga de l'any 2000.

Aquest fons particular, un cop integrat en l'arxiu municipal i per tant, en el patrimoni de l'ajuntament de Castellar del Riu, es posarà a disposició dels investigadors i del públic en general i se'n farà divulgació des del consistori.

L'objectiu de la donació és mantenir la col·lecció en condicions de seguretat i conservació que en garanteixin la preservació futura, així com donar a conèixer la tradició castellera del municipi.

L'ajuntament, per la seva banda, es compromet a mirar de digitalitzar-lo i a citar el nom complet del seu autor a totes les reproduccions i/o difusions que en faci, sota l'etiqueta "Ajuntament de Castellar del Riu - Fons fotogràfic Josep Canudas".

 

 

 

Darrera actualització: 6.09.2022 | 13:45

Imatges