ADMINISTRACIÓ - Vota a favor del projecte LIFE CLINOMICS, de Diputació de Barcelona.

Dijous, 5 de maig de 2022 a les 00:00

Fins al proper 30 de maig de 2022.

El projecte d'adaptació al canvi climàtic LIFE Clinomics ha estat nominat entre els 12 finalistes als premis LIFE 2022, uns guardons que atorga anualment la Comissió Europea als millors projectes europeus sobre protecció de la natura, medi ambient i acció climàtica pel seu caire d'innovació, inspiració i efectivitat.

El projecte LIFE Clinomics, liderat per la Diputació de Barcelona, va néixer el 2016 amb l'objectiu de desenvolupar processos participatius territorials per millorar la resiliència de les entitats locals mediterrànies i la capacitat d'adaptació dels sectors econòmics i productius més vulnerables al canvi climàtic. En diverses sessions des de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, en la qual està integrat Castellar del Riu, s'han pogut conéixer el seguiment i resultats, i extreure'n aprenentatges per aplicar als corresponents territoris.

Els ciutadans tenen la possibilitat de votar per la iniciativa que considerin de més interés perquè sigui guardonada com a millor projecte LIFE 2022 i per aquest motiu des de Diputació de Barcelona es demana la col·laboració ciutadana.

 

Darrera actualització: 05.05.2022 | 13:31